Hvad er Dinero

Denne hjemmeside handler meget om online regnskabssystemet Dinero og fordelene ved et gennemarbejdet system til dit regnskab du kan tilgå fra hvilken som helst computer i hele verden.

Hvad er Dinero

Det er et økonomisystem der blev startet i 2010, og er blevet en af de førende i Danmark til udelukkende at basere systemet online. Det betyder at der ikke er nogen installation og du kan tilgå den alle steder fra, hvilket betyder at din bogholder faktisk kan sidde og lave dit regnskab fra hans egen bopæl.

Fordele ved Dinero

En af de store fordele ved Dinero, er som tidligere beskrevet, at det ligger online – hvilket giver dig en stor fleksibilitet, da du derved kan bruge en bogholder der fx kan sidde på Sjælland, og du kan selv sidde i Skagen hvis det er.

Det er et gennemarbejdet system, som har eksisteret i over 10 år, hvilket også gør at der er rigtig mange bogholdere og revisorer der allerede kender systemet. De har en stor wiki fyldt med artikler om at bruge systemet optimalt, og en masse video guides der viser præcis hvordan man gør tingene. Det gør at du selv kan gå i gang med at bruge systemet og helt undgå en bogholder hvis du selv ønsker en billig måde at lave regnskabet på.

Dinero er som udgangspunkt gratis. Du læste rigtigt. Du kan bruge det ligeså lang tid du vil, helt gratis. På et tidspunkt, også kun måske på et tidspunkt, vokser du ud af den gratis version – og så starter prisen alligevel kun på 197 kroner per måned. Det er billigt.

Integration med andre systemer

Der findes et hav af eksterne systemer som du kan integrere Dinero med. Jeg holder fx meget af Shoporama integrationen, som jeg bruger på Sovedyret. Med et enkelt klik ryger alle mine faktura fra min Shoporama shop ind i Dinero og vupti, så er mit regnskab lavet for forlaget.

ePay har fx et modul, hvor folk får lov til at betale deres faktura direkte med dankort og det registreres så direkte ind i Dinero når folk har betalt. På den måde behøver du ikke en gang at tjekke om folk har betalt – det ordner systemet helt automatisk for dig.

Multidata og Danløn har selvfølgelig også integrationer til Dinero, så du kan bruge de mest benyttede lønsystemer i Danmark sammen med det bedste online regnskabssystem.

iPhone app til Dinero

Dem der er tilhænger af at bruge sin iPhone på farten er der også goder til. Du kan nemlig få en iPhone app til Dinero, som gør at du kan tjekke regnskabet på din iPhone, og lige tjekke op på dine kunders faktura og den slags. Rigtig smart hvis du ofte er på farten.

Dinero er brugt af over 200.000 kunder

Hvad mere skal du vide? Over 200.000 virksomheder bruger allerede Dinero, bare den konstatering burde være nok til at du ikke behøver overveje det ret meget længere. Så mange virksomheder kan jo alligevel ikke tage fejl.

Det var uden tvivl også den bedste beslutning jeg har taget i min virksomhed, da jeg lagde mit regnskab ind i Dinero.

Hvad venter du på, klik her og opret en gratis Dinero konto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *